Gaivūs ir sotūs pavasario suktinukai („spring rolls“)

Gaivūs ir sotūs pavasario suktinukai („spring rolls“)

Turime ir šio recepto video! Peržiūrėti jį galite čia: Vasariniai suktinukai (Summer Rolls) – Receptas – Tapk auGalingas


Reikės:

200 g rūkyto tofu

1 v. š. sojų padažo

ryžių lakštų

saujos špinatų

raudonosios paprikos

agurkų

morkos

saldžiaaštrio padažo

žemės riešutų

 

Paruošimas: 

 

  • Tofu, papriką, agurkus, morkas supjaustykite juostelėmis.

  • Tofu apšlakstykite soja ir iš visų pusių apkepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

  • Prieš darant suktinuką, ryžių lakštą pamirkykite vandenyje (iki 1 minutės). 

  • Per vidurį lakšto dėkite špinatus, porą juostelių agurkų, morkų, paprikos ir tofu. Užpilkite padažo ir užberkite riešutų. 

  • Susukite ir valgykite pamirkydami į padažą. Skanaus!